Ardeşen Ziraat Odası

Ardeşen Ziraat Odası > Haberler > ODAMIZIN GENEL KURULU YAPILDI

ODAMIZIN GENEL KURULU YAPILDI

Ardeşen Ziraat Odası Genel Kurulunda Turan KABAOĞLU yeniden Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi.

Ardeşen Ziraat Odası kurultayı, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı. Ardeşen Ziraat Odası Başkanlığı tarafından sosyal, kültürel ve ekonomik etkinliklerin salondaki misafirlere slayt eşliğinde sunumunun ardından seçimlere geçildi. Tek adaylı seçimde dört yıldır başkanlığı yürütmekte olan Turan Kabaoğlu'na karşı aday çıkmadı.

Turan Kabaoğlu, yaptığı açıklamada, 2011-2015 dönemi için 54 delegenin tam desteğini alarak tekrar göreve seçildiklerini anımsatarak, yeni dönemde de farklı projelerle çiftçinin lehinde kararlara imza atacaklarını belirtti.

Ardeşen halkının, köylüsü ve kentlisiyle bir bütün olmayı, ilçenin menfaatleri doğrultusunda olan işlerde birlikte hareket etmeyi iyi bildiğini anlatan Kabaoğlu, şöyle devam etti: ''Hafta sonu yapılan odanın genel kurulunda Turan Kabaoğlu ve ekibi değil tüm Ardeşen kazanmıştır. Yeni yönetim kurulu ve köy temsilcileri ile 4 yıllık görev süresince çok iyi şeyleri yapacağımıza inanıyorum. Özellikle kivi üreticilerimiz için yeni projeler yapmayı hedefliyoruz. Bu proje çerçevesinde atıl durumda olan 350 tonluk soğuk hava deposunu faal duruma getirerek çalışmalarımıza start verdik. Bundan sonra atılacak her adım çiftçilerimizin lehine olacaktır. Kısacası Ardeşen Ziraat Odası'nın tüm imkanları, hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin, ilçe genelindeki çiftçi ve üreticilerimizin lehine kullanılacaktır.''

Fazlı Öney’in divan başkanı olduğu genel kurulda, katip üyeliğini Adem Uluşahin ve Serdar Fatih Kabaoğlu Yaptı. Çalışma ve denetleme kurulu raporları okundu, yönetim kurulu ibra edildi, tahmini bütçe kabul edildi.

Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu; Turan KABAOĞLU, M.Hamdi YAZICI, Ali Rıza YAĞCI, Cavit MAHMUTOĞLU, Cumali AYDIN, Adem ULUŞAHİN, Ali BAYRAKTAR.

Meclis Kurulu da şu isimlerden oluştu; Turan KABAOĞLU, Osman GÜNER, Cavit MAHMUTOĞLU, İlyas YAZAR, Cumali AYDIN, Adem ULUŞAHİN, Ömer Faruk BALCI, Ali BAYRAKTAROĞLU, Zekerya BOZKAN, Mehmet ÖNDER, Ali Kemal ÖZBEN, Şaban Ali ATASEVEN, Ahmet ÇAVUŞOĞLU, Hasan DELİBAŞ, Gürol BERBEROĞLU, Sadık KURTULUŞ, Mehmet Hamdi YAZICI, Şaban BİRİNCİ, Erol BUÇAN, Mustafa SALİHOĞLU, Ali Rıza YAĞC