Ardeşen Ziraat Odası > Haberler > Cemil Kılınç Ardeşen´lileri Karşıladı

Cemil Kılınç Ardeşen´lileri Karşıladı

Bu Yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde Yapılacak Olan Rize Turizm, Tanıtım ve Çay Günleri İçin Rize ve İlçelerinden Ankara’ya Akın Başladı. Binlerce Kişi Şimdiden Ankara’ya Ulaştı. Ardeşen Heyetini İse Ardeşen Eski Kaymakamlarından, Personel Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Cemil Kılınç Karşıladı.

Adeşen Heyeti de Önceden Hazırlıkları Tamamlamak İçin Ankara’ya Gitti.

Ardeşen İlçe Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Berberoğlu, Türk Telekom Lisesi Müdürü Ramazan Hakan Bozkan, Gelişim Rd. Tv. Gz. Yay. A.Ş Genel Müdürü Cumali Dalbastı, Ar-Kivi Kooperatifi Başkanı Mehmet Hacısüleymanoğlu, Kaçkar Arıcılık Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Yağcı, DOKADAK Yönetim Kurulundan Dursun Ali Demiroğlu, Zekeriya Veziroğlu, Dağraf Tesis İşletmecisi Muhittin Yarıcı’dan Oluşan Ardeşen heyetini Ardeşen eski Kaymakamlarından, Personel Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Cemil Kılınç Karşıladı.